Result Works

Werken vanuit oplossingen

We spreken met u als opdrachtgever in begrijpelijke taal. We denken met u mee vanuit onze ruime ervaring in ICT en website ontwikkeling. Persoonlijk, professioneel en maximaal ontzorgend, zodat iedereen kan blijven doen waar hij of zij het sterkste in is. Wij zien dat als onze grootste uitdaging.

Web Applicaties

Uw unieke bedrijfsproces kan uitstekend ondersteund worden door een MAATWERK WEBAPPLICATIE. De processen worden dan (deels) geautomatiseerd en zijn voor u, uw medewerkers en uw klanten altijd en overal toegankelijk via het web. Dat levert direct tijdswinst en kostenbesparing op. Denk bijvoorbeeld aan planningssoftware, communicatie via een intranet, kennisdeling via een kennisbank en analyse- en rekentools. Uw proces is onze uitdaging!

Websites

Wat wilt u bereiken met uw website? Informatie geven, kennis delen, meer verkopen, inschrijvingen ontvangen? Bij iedere doelstelling hoort een webstrategie die bezoekers beweegt om tot de gewenste actie te komen. En dat is waar wij in beeld komen. Van een bescheiden tot een geavanceerde website; wij denken met u mee over de beste strategie en ontzorgen u waar mogelijk. Functioneel, grafisch en technisch. Volledig op basis van open source, altijd op maat.

Webshops

Wanneer u een WEBSHOP wilt LATEN MAKEN, dan heeft u zeer waarschijnlijk maar 1 doel: online verkoop van uw producten of diensten. Het team van Barnworks ondersteunt u in het bereiken van deze doelstelling. Om te beginnen door met u om tafel te zitten om uw bedrijf te leren kennen, gevolgd door een concrete, no nonsense webstrategie om uw webwinkel tot een succes te maken. Altijd op maat, op basis van een open source platform. Écht uw webwinkel dus.

Online Marketing

Met Online Marketing gaan we kijken hoe we uw online aanwezigheid kunnen verbeteren. Waar scoort u al goed op, wat kan beter? Zetten we zoekmachineoptimalisatie in, of kan uw social media strategie wel een boost gebruiken? We houden al uw online marketing middelen tegen het licht. Onmisbaar hierin is de strategie, hoe en waarom doe je dingen? Barnworks helpt u om uw online marketing te verbeteren, van analyse tot strategie en zelfs in de uitvoering.

Ondersteuning

Wij staan altijd voor u klaar. Zijn er problemen met uw server, uw applicatie of website? Barnworks zorgt dat het probleem snel wordt opgelost en dat u weer verder kunt. U hoeft zich geen zorgen te maken of alles wel werkt, dat doen wij. Zo kunt u doen waar u goed in bent en dan zorgen wij dat alles daar omheen perfect werkt.

Vul je telefoonnummer of e-mailadres in en wij nemen contact met je op!

Top