Meer
Resultaat

door de beste presentatie

Een website is voor projectontwikkelaars en makelaars de beste manier om het kantoor en het woningaanbod aan een breed publiek te presenteren. Een overzichtelijke en fraaie website is daarom een vereiste. Maar voordat een klant iets zal zien, moet een website goed vindbaar zijn in de bekende zoekmachines.

Barnworks heeft de afgelopen jaren met diverse makelaars en projectontwikkelaars gewerkt aan een optimale presentatie van het woningaanbod. Wij kijken samen met de klant naar de best passende oplossing voor het specifieke aanbod. Dat doen we met één belangrijk doel: het beste rendement behalen.

rendement

Overzichtelijk aanbod

Een vernieuwde website met een fraaie en unieke presentatie van het woningaanbod en/of de bedrijfsruimte. Uw aanbod wordt overzichtelijk en duidelijk weergegeven. Een betere online bedrijfspresentatie vergroot de kans op conversie.

Een voorbeeld van het eindresultaat kunt u zien op de website van Marcel Rozeboom Makelaardij, ontwikkeld in samenwerking met Krabo Internet Diensten.

Unieke Presentatie

De vormgeving is uw visitekaartje naar bezoekers. Het is daarom van belang dat deze goed aansluit bij uw bedrijf en waar u voor staat. Met een vormgeving op maat krijgt uw kantoor een mooie en professionele uitstraling. Zo onderscheidt u zich van anderen.

Gebruiksvriendelijke en Snelle zoekacties

Een goede indeling en techniek van uw website zorgen voor een gebruiksvriendelijke site en snelle zoekacties. Bezoekers krijgen op die manier de beste indruk van uw dienstverlening. Het resultaat is een hoger rendement.

Uw woning aanbod in de schijnwerpers

Een mooie website zonder bezoekers is geen succes. Daarom zorgen wij ervoor dat uw woningaanbod in de schijnwerpers komt te staan. Een goede positie in de bekende zoekmachines geeft u direct de mogelijkheid om meer geïnteresseerden te bereiken. Daarvoor wordt de techniek van de website en de tekst van het aanbod geoptimaliseerd voor de best mogelijke vindbaarheid.

Aanbod rechtstreeks via het beheersysteem of via Funda*

Het is mogelijk om het aanbod rechtstreeks op uw website te plaatsen via een beheersysteem. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om uw Funda-aanbod automatisch op de website te plaatsen. Wij denken met u mee voor de beste oplossing voor uw kantoor.

* De leverancier van de techniek achter Funda brengt zijn dienstverlening apart in rekening.

Alles onder ÉÉN dak

Wij bieden u één aanspreekpunt voor al uw wensen en uw vragen over online strategieën. Wij hebben brede kennis van het web en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt daarom bij ons terecht voor advies, uitvoering, webhosting en support. Alles onder één dak.

MEER MOGELIJKHEDEN

Optimale mobiele weergave

Een waardevolle aanvulling voor uw bedrijf is om uw website ook als mobiele weergave te laten ontwerpen. Tegenwoordig brengt menig internetbezoeker tijd door op de mobiele telefoon of tablet. Een overzichtelijke mobiele weergave van uw aanbod raden wij daarom aan.

Applicaties voor iOS en Android

Het bouwen van specifieke applicaties voor de mobiele telefoon. Zo kan een geïnteresseerde bijvoorbeeld zien wat er te koop staat in een bepaalde straat. De applicaties worden nauwkeurig en met zorg ontworpen.

Advertentie campagnes met Google

Adverteren in Google zorgt ervoor dat u uw doelgroep sneller bereikt. Als op een bepaalde term gezocht wordt, verschijnt uw advertentie naast de zoekresultaten. U betaalt tijdens de campagne alleen wanneer mensen op uw advertentie klikken.

De toekomst binnen handbereik

Op het scherm van een mobiele telefoon meer informatie krijgen over een bepaald huis. Met augmented reality (verhoogde realiteit) wordt dat mogelijk. Extra informatie over de plek waar je naar kijkt wordt zo voor iedereen beschikbaar. Alsof de makelaar even naast u staat.

Vul je telefoonnummer of e-mailadres in en wij nemen contact met je op!

Application Excellence

© Barnworks BV

KvK 55789269

Top