ZORGPLANNER

ZZP Zorgplanner zorg voor evolutie
in de zorgplanning

De uitdaging

Het inplannen van zorgverleners kost kantoormedewerkers te veel tijd en is onoverzichtelijk. Tevens is de software vaak alleen lokaal beschikbaar.

De Oplossing

Met de ZZP Zorgplanner is het mogelijk voor kantoormedewerkers en zorgverleners om planningen eenvoudig online te beheren. Zorgverleners zijn ook in staat om eigen planningen, onder regie van het hoofdkantoor, te beheren.

Barnworks was verantwoordelijk voor advies, ondersteuning en training. Daarnaast hebben wij het functioneel ontwerp, het technisch plan, de technische realisatie en de uitbreiding van de functionaliteiten verzorgd.

Jaarlijks aantal hulpvragen

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

De zorgplanner

Inloggen Hoofdkantoor

De inlog voor het hoofdkantoor met autorisatieniveau is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Medewerkers op kantoor kunnen nu probleemloos met hun eigen accounts online inloggen.

Beheer gegevens

De noodzakelijke contactgegevens van cliënten, zorgverleners en medewerkers worden vastgelegd. Deze gegevens worden in het systeem overzichtelijk en duidelijk weergegeven.

Planning beheren

Zorgverleners zijn in staat om hun eigen planning eenvoudig te beheren. Ze kunnen tevens hun beschikbaarheid doorgeven. Zo draagt de zorgverlener zorg voor de eigen planning.

Koppeling niveau

Het niveau van de zorgverlener wordt gekoppeld aan de zorg die een cliënt nodig heeft. Deze koppeling wordt nauwkeurig weergegeven.

Koppeling clienten

Cliënten en zorgverleners worden zorgvuldig aan elkaar gekoppeld in een gesloten database. Met alle informatie wordt te alle tijden vertrouwelijk omgegaan.

Zorgmomenten

Het niveau van de zorgverlener wordt gekoppeld aan de zorg die een cliënt nodig heeft. Deze koppeling wordt nauwkeurig weergegeven.

Behoud historie

Volledig behoud van historie nadat de cliënt ‘uit zorg’ is. Stel dat een cliënt dan weer ‘in zorg’ komt, dan kan de historie eenvoudig opgeroepen worden.

Overzicht planning

Het hoofdkantoor houdt de volledige regie over de definitieve planning. Gaten in de planning worden zo snel gesignaleerd en kunnen direct opgelost worden.

Werkgebieden

U kunt de zorgplanner gebruiken voor meerdere vestigingen of verzorgingsgebieden. Zo houdt u overzicht en controle over de planning en clientgegevens.

Mobiel

Veel Nederlanders bezoeken websites ook via de mobiele telefoon. ZZP’ers zijn geregeld onderweg. Daarom zijn de planningen van de zorgverleners ook op de mobiele telefoon te bekijken. ZZP’ers kunnen eenvoudig inloggen en hun planning onderweg inzien.

"

Vul je telefoonnummer of e-mailadres in en wij nemen contact met je op!

Top